Először is, a kivágó fehér darabjaiból kivágtam darabokat, melyeket ragasztó fülként használtam és ezekkel ragasztottam össze az íveket. Az alkatrész alakja nem volt valami kegyes hozzám, főleg orr felőli vége. Ilyen lett a végeredmény:

Nem tudom mi a neve ennek az elemnek, de szerintem ez a nyitott parancsnoki híd akar lenni. Itt még csak kivágva, élfestve és megkarcolva:

Ide is kreáltam ragasztó füleket:

A helyére beragasztva:

A soron következő nyílások mindegyike egy egy kitolható berendezés aknájához szükséges. Íme a soron következő:

Itt most két lehetőség van:
-1. az aknák összeállítását nem jól csináltam (ennek nem kicsi a valószínűsége).
-2. a kivágások méretezése hibás, bár az is lehet, hogy azért ilyen, hogy zárt nyílásokkal is meg lehessen építeni.

A vastagított elem segítségével elnyerte az alakját.

A hajótest ívébe történő illeszkedéshez szükséges elem kivágva:

Felhelyezve a hajótestre:

Itt volt gond bőven. Mint kiderült, az uszony fő alkatrésze nagy volt az alaphoz (le kellett vágnom belőle, de mivel ez a rész hegyesszögű, így a ragasztás nem olyan feltűnő), ráadásul, a ráragasztás során meggörbítette az alapot. Így a már mutatott elem segítségével próbáltam variálni úgy, hogy elfogadhatóan illeszkedjen a hajótestre. Azon gondolkozom, hogy a periszkópokat, szellőző csöveket, antennákat miként készítsem el. Sablon alapján kellene elkészíteni azokat, de a fogpiszkáló majdnem duplája mindegyiknek, ráadásul van, amelyiknél jelentős átmérőcsökkenés is van. Ti mit javasoltok?