Plexi írta:Eddig jól néz ki a modell. Egy kérdés. Úgy látom, hogy több darabra van osztva. Azt tükrözés és egyesítés után bontottad szét, vagy alapból darabokban modellezted?
Gondolom az enyémről nézted. Elsőnek lemodelleztem, tükröztem. Utána pedig feldaraboltam, hogy egyszerű legyen a textúrázás. Textúrázás után pedig újra fogom/szoktam egyesíteni, hogy terítésnél ne legyenek ezek a darabok külön. Ha darabokban van modellezve, akkor az összeillesztésnél lehetnek problémák (ránézésre nem lesz, mert szép egyenletes a felszíne, és nem látni rajta réseket).
Igen a tiédről néztem, hogy darabokba van és én úgy is kezdtem el csinálni (azt gondoltam így kell), majd mikor kész voltam egy darabbal megpróbáltam minél jobban összehúzni a 2-t, hogy ne legyen rés közte. Igaz az elején látszik, hogy hol van összeillesztve meg még pár helyen van rés, de papíron úgyse fog szerintem
![BigGrin [biggrin]](./images/smilies/msp_biggrin.gif)
. De akkor máskor egybe csinálom.
Egyébként a textúrát, hogy lehet külön rárakni? Nekem csak úgy engedte, hogy egy lapra ráteszem az összeset és onnan húzgálom rá a részeket. De úgy szeretném megcsinálni ahogy neked van, hogy külön legyen az eleje az oldala stb...
Itt egy kép, jelenleg ilyen

Köszönöm mindenkinek a segítséget