És már egy új épitéssel jövök a Tigris után,az az a tigris még meg sem száradt de jön a Stug! - Szokásos Cicarobi makett papírból gumi lánccal. 1:35-ben. Ma az egész délutánomat erre szenteltem nagy hévvel vágtam a friss papírfelületekbe!
és akkor az építés első képei.. a megszokott háttérszin marad továbbra is mint névjegy Mindenkinek jó makettezést és csatlakozzatok hozzám építsünk a tél folyamán!
És már jövök is ujabb képekkel,szédületes tempóban haladok. ) össze állítottam egy ilyen tessék lássék futóművet..csak hogy kipróbáljam a gumi láncot passzol e?! De jo lett!
Helló srácok! Át vergődtem magam a görgők és felfüggesztések végtelen hadán... nem állítom össze még mert fesve lesz előtte. Most a páncélos felépítményén dolgozom a részleteket majd,lesz itt is munka bőven.
hello! - 99%! De most mennem kell a tengerre..tudjátok a szokásos évi 3 hónap... őszre fejezem be.. igazából minden megvan rajta csak még kis finomhangolást igényel az ízlésemet ismerve..ja meg van hozzá egy figura is! De ha azt mondanám kész akkor se vennétek észre szerintem a hiányoságokat,hiányosságait. De a lényeg hogy nem kész állapotban van. Sokat törekedtem hogy a kiegészítők ládák,csomagok,részévé váljanak a makettnek és adjanak egy hangulatot hozzá.