De nem lesz így az alvázkeret is túl tiszta a kerekekhez képest?
krisztián A jó makettező összeragaszt mindenféle makettet, még a legrosszabb tervező munkáját is. A jó tervező olyan makettet tervez, melyet minden makettező össze tud ragasztani. Még a legrosszabb is.
Igen az alváz (és a karosszéria) még koszolva lesz, de csak a vége felé. A trélerrel együtt és egyforma mértékben tervezem. Ehhez jobb egy adagban kikeverni a pasztel kréta port, ami nálam fehér-fekete - sárga - barna színekből áll.
János írtó pazarak a kerekek.. fantasztikusan meg vannak csinálva,a koszolásuk meg már felülmúlhatatlan! Nagyon tetszik! szinte látom ahogy be gördültek a földes útról...
Köszi Robi! Feltettem az elkészült elemeket az alvázra, és napfénynél fotóztam. Remélem most jobban láthatók a részletek. Persze még sok apróság kerül még fel, és a koszolás is hátravan.
János Mester, nagyon szépen alakul a vontatód! Folyamatosan követem az építést, mégha nem is írtam minden posztod után. Óramű pontossággal építesz minden tekintetben. Az építésedet nézve mindig Nyitra jut eszembe...
A vezetőfülke is alakulgat. Még egyenlőre csak szárazon illesztettem össze, mert a műszerfal és az üvegezés még nincs kész. Lefújtam, de még egyszer le kell majd, mert van ahol kicsit csíkos maradt.
János ámulok bámulok! A kamion nagyon szép! Én annyit csinálnék vele a saját izlésem szerint most hogy átmosnám egy lazúros szinnell..mondjuk ilyen.. barnás okkerral.. legjobb az olajbázisu higgitó,mert nem deformálja a papírt,bele egy pici szint..és azzal jóól átmosni de hogy csorogjon a higgito rola..1 nap alaatt lőpor száraz lenne és az a finom barnás okker be huzódna az apró pólusokba,meg adna neki egy iszonyat jó hangulatot. De már így is nagyon szép. Meg hozzá teszem eleve a makett is nagyon tetszetős,az is számít! Ez egy mutatós makett lesz nagyon!
krisztián A jó makettező összeragaszt mindenféle makettet, még a legrosszabb tervező munkáját is. A jó tervező olyan makettet tervez, melyet minden makettező össze tud ragasztani. Még a legrosszabb is.