Szia andrás , ha jól tudom a páncélvonat .87-és méretű az HO méret ahhoz lehet venni modelvasutas síneket is ennek a méretnek a sínszál közötti távolsága 16,5 miliméter . Ha más vonatról van szór akkor elnézést kérek
Ha valaki még szeretne beszállni , nincs késő. Itt egy 1:35-ös dioráma alap FREE (http://www.bestpapermodels.com/en/free- ... ories.html), kiindulásnak megfelelne. Esetleg felnagyítani 1:25 re. Más pár apróság is van itt ,pl. 1/87 (HO) Train tracks , vasúti sinek egy váltóval színezve. A többi dio sajna nem free, de ötleteket azért lehet ellesni a szerzőtől.
En a fórumra már hoszú idők óta nem tettem fel semmit főleg csak nézelődni szoktam de most nézegettem free modelleket főleg hajókat és arra jutottam lehet megpróbálok egyet és a kérdésem anyi volna , hogy elégséges volna egy csatahajó a tengeren ?
Megkérnék mindenkit ,hogy az építéséről - a jelenlegi állásában- tegyen fel egy képet. A hosszú hétvége alatt remélem mindenkinek lesz pár perce erre. Ez után elbíráljuk ki meddig jutott, és kiírok egy szavazást. A diokat persze utána is be lehet (és kell ) fejezni, ahogy az a buszos témában is volt. Köszönöm mindenkinek a részvételt.
Egyszer minden véget ér ,akkor ez a csoportos építés is most . Az eddig elkészült munkákat fogjuk értékelni. Természetesen mindenki építgetheti tovább a megkezdett munkáját, és szívesen megnézzük hogyan fejezi be.
Nagyon sajnálom, hogy nem szállhattam be, az a nagy helyzet hogy időt most tudtam volna rá szakítani, de mindig lusta voltam elmenni egy nyomdába és kinyomtatni a kiszemelt makettet.
Az építések színvonalasak lettek/lesznek, így nagyon nehéz volt dönteni. Gratulálok minden résztvevőnek!