Oldal: 1 / 1

T-34 with Flak 88/ 1:72

HozzászólásElküldve: 2017.01.28. 18:12
Szerző: Attila
Hogyan is kezdjem, visszatértem. [lol] Gondoltam hogy leporoljam a szerszámokat, akkor építenék valamit. Addig filozofáltam hogy a végén egy tervezés lett belőle. Láttam hogy megvan kezdve egy Lambóm, de az valahogy nem húz, így belekezdtem a kedvenc tankom tervezésébe ami a híres T-34 tank, addig, addig turkáltam egy érdekes verzióért amíg rá nem találtam egy képre. Ami a következő volt:

Kép

Szerelem volt első látásra. Így hát utána néztem ennek a modifikációnak és kiderült hogy a fotó egy photoshop eredménye. Maga a kép az először egy japán makettező magazinban jelent meg mint What-If kategória, aztán kombinálva az internet előnyét is egy-két bizonyos fajta ember képzelőerejét, létrejött minden fajta elmélet a tank létezését illetően. Akit bővebben érdekel a gép, és nem okoz gondot az angol akkor itt a link ahol részletesen le van írva, elméletben, hogy a gép mennyire lett volna effektív a harctéren és milyen felhasználási lehetőségei lettek volna .
http://www.tanks-encyclopedia.com/T_34_ ... Fake_Tanks
Kép
A maketthez:
Úgy gondoltam a méret legyen megint 1:72 mint a többi tervezésemnél is. Mivel ez egy What-If kategória így szeretnék valamilyen érdekes terepmintát a gépre, így ha valakinek van ötlete, akár teljesen irreális is lehet nagyon szívesen megnézem, meghallgatom. A makett megtervezése után a közeljövőben készítek egy állványt a Flak 88-nak és eredeti tornyot a T-34-es teknőhöz így akár külön-külön is meg fog lehetni építeni. A többi részlet majd a tervezés közben derül ki. [Hello]
Addig is inspirációként ezt a két képet választottam:
Kép Kép

Szép estét mindenkinek [Hello]

Re: T-34 with Flak 88/ 1:72

HozzászólásElküldve: 2017.01.28. 21:46
Szerző: Gaccso
Üdv újra itt! Eléggé érdekes témát találtál magadnak ezzel a tankkal, én első ránézésre valami Mad Max környezetbe gondoltam volna bele, de ha ugyanezt a makettet meg akarod építeni normál toronnyal is, a lepusztított test nem biztos, hogy passzolna hozzá.

Re: T-34 with Flak 88/ 1:72

HozzászólásElküldve: 2017.01.29. 21:06
Szerző: Joe711
Üdv újra itt !

Tényleg elég érdekes szerkezetet találtál a visszatéréshez, de lássuk. :)