Számomra hosszú volt a tegnapi nap, nagyon elfáradtam a végére, de megérte elmenni! Jó volt összejönni a megszokott társasággal és újabb tagokat megismerni személyesen is!

A hangulat remek volt, sokat beszélgettünk, a makettek is mindig sokkal szebbek élőben, mint a képeken! Ahogy János is írta, Tom autói eszméletlen jók, képeken nem jön vissza mennyire fantasztikusan meg vannak csinálva!
Én tavaly nem voltam, így nincs összehasonlítási alapom az érdeklődök számával kapcsolatban, amit tapasztaltam az az, hogy aki bejött hozzánk, annak nagyon tetszett minden! Nem tudom tavaly is így volt-e, de nekem nagyon tetszett, hogy Gabes hozott egy csomó kivágót a gyűjteményéből, amiket meg lehetett nézni. Többen meg is akarták ott helyben venni őket és arról is többen érdeklődtek, hol lehet ezeket a füzeteket beszerezni. Volt 2 féle, ingyenesen elvihető kivágó is, az mind elfogyott. A kissrácok persze mind versenyautót szerettek volna, ők leginkább az autós témájú, gyári füzeteket szerették volna elvinni

Úgy gondolom ha jövőre is megyünk, ezekre az egyszerűbb, 1-2 oldalas, ingyen elvihető makettekre kell jobban rákészülni, talán ezzel tudunk több embert megnyerni ennek a remek hobbinak! A másik, amivel jobban lehetne készülni, az olyan szóróanyag, amin a saját elérhetőségeink rajta vannak, ilyet is többen vittek volna. Szerencsére azért így is sokan felírták és lefényképezték a linkjeinket a kihelyezett feliratokról! Képeket sajnos nem tudtam készíteni, a telefonom alkalmatlan beltéri fotózásra...