Drága János Barétom!
Ne haragudj, de most ezt így nem igazán értem... Hova kellene kitennünk reklámot? Én a folyosóra gondoltam, hogy oda nem kell, mert tudni fogják, hogy hol keressenek minket!
Egyébként a weboldallal és az egész szervezéssel a következő a helyzet! Ez a rendezvény az Európai Unio által támogatott program. Minden év szeptember utolsó péntekén Európa több országában megrendezik a Kutatók Éjszakáját. Tehát mondhatni egy elég nagyszabású program részesei vagyunk, amely jó alkalom kisebb cégeknek, magánszemélyeknek így nekünk is hogy reklámozzák/reklámozzuk termékeiket és/vagy akár tevékenységüket! Ezért a hivatalos oldal egy központilag összeállított séma alapján működik, így kaptunk csak egy sornyi helyet (ugyanúgy, mint mások), ahol pár szóban le kell írni a programot és a szereplőket. További reklám elhelyezésére nincsen lehetőség, arra vannak más források... A program címére csak annyit tudok mondani, hogy frappánsnak és tömörnek, érthetőnek kellett lennie és mivel tavaly is ez volt, úgy gondoltam, hogy ezen nem igazán kellene változtatni, mivel aki tavaly volt az fog emlékezni, tudja, hogy mire számíthat, aki meg nem volt annak meg szerintem mindent elmond ez a pár szó, meg jobb, lényegre törőbb nem igazán jutott az eszembe!

A facebookra, mint egyébb reklám felületre kiteszem a linket, meg a hírt, ennyi reklá,ot még hozzáteszünk a dologhoz, de a hivatalos oldal eléggé látogatott, annál nagyobb reklámot nem tudunk csinálni...
-G-