Sziasztok!
Bár nem kicsit és késve szólok hozzá a témához, de sajna mostanra kezdek helyre jönni a betegségemből, így már kedvem is van netezni, viszont a törött jobb kéz, még mindíg baromi nagy akadály, főleg, ha az ember fia jobb kezes...
Az előttem szólók többé-kevésbé már minden lényeges dolgot leírtak, de azért pár gondolatot én is leírnék. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttetek, kinek azért mert kiállított, kinek azért, mert csak eljött bámészkodni, bár ilyenről nem igazán tudok...
![Vigyor [biggrin]](./images/smilies/msp_biggrin.gif)
Jó volt újra találkozni a veletek és új tagokkal megismerkedni... Sokkal másabb így, hogy az ember arcot is tud kötni az íráshoz és a makettekhez! A makettekre nem szeretnék most kitérni, azt a megfelelő topikokban úgyis kivesézzük megfelelő képpen! A látogatottság idén valóban gyérebb volt, de ez nagyban az időnek köszönhető. Infó még nincs adatokról, ha lesz megírom...
Lacc felvetéseire reagálnék pár sorban! Valóban igazad van, az ingyenes kivágók számát és fajtáját lehetne növelni, meg persze, valami névjegykártyás dolog is jó lenne, de mint azt gondolom Te is tudod, ennek vannak költségei. Az iskola nem igazán téríti meg a nyomdai költségeket, vagy csak minimálisan, tehát ha akarunk valamit, pl reklámozni magunkat, akkor a repi anyagot magunknak kell állni. Idénre is terveztem több ingyenes makettet elvinni (kb 8 féle kivágó), de a nyomtatási költség olyan magas lett volna, hogy azt már nem tudtam bevállalni (kb 500 oldal 40.000 forint)! Az elérhetőségeinket meg egy kis névjegykártya méretű, mondjuk naptárra kellene nyomtatni, hogy az emberek eltegyék és ne csak kihajítsák és ennek költsége sem elhanyagolható...
Azért majd jövőre kitalálok valami kompromisszumot...
Mégegyszer köszönöm mindannyiotoknak, jövőre találkozunk...
-G-