Köszi Joe, igyekszem azt is hozzá passzítani. A műszerfalról készítettem egy másik képet, remélem ez már jó lesz

Én is nagyon snassznak találtam, így kellett rajta túlóráznom egy kicsit. A beltér csak részben lesz festve, szerintem nagyon visszaadják a papír nyomatok azt a sok műanyagot.
Az ajtókárpítot lefelejtette a tervező, csak egy fehér színű folttal volt megjelnítve, így hát a fotók alapján készítettem el az újakat.

Közben épül a beltér, helyére került a műszerfal, a padló is kapott egy kis koszt. Elkészültek az ülések. A sofőrülést kissé szétültre igyekeztem elkészíteni, jobban be vannak az ülőfelületek nyomódva rajta, és több fekete pigmentet is kapott a többinél.

A kormánykerék egyáltalán nem hasonlított az eredetire, ezért ide is egy sajátot gyártottam. Közben kiderült, hogy az első kiadású kamazokban ennél is másabb kormány volt, de addigra az újat már csak festeni kellett, így maradt. Lehet a fényes fekete is egy kicsit érdekesen mutat a kész alkatrészen, de szerintem már ezt sem fogom átfesteni.

És a részben kész beltér. A bal ajtózseb kapott néhány papírlapot, a jobb pedig egy törlőrongyot. Még egykét dolgot tervezek beletenni, hogy otthonosabbnak tűnjön a végeredmény. Jelenleg így áll: